sobota 25. januára 2014

What a comeback ?!

Takže, dlho tu nič nebolo . No popravde veľa sa toho zmenilo. Hlavne som sa presťahovala do nášho, podľa mňa, krásneho hlavného mesta na Dunaji a začala študovať na vysokej škole. Veľa voľného času mi teda neostáva a už som na blog skoro úplne zanevrela . Potom som si povedala, no prečo . V podstate ma bavilo písať, aj keď som nevedela , či to vôbec niekoho zaujímalo . No vždy sa snáď našlo pár dobrých duší, ktoré si to prečítali.

 Keď tu to však mám znova rozbehnúť, tak chcem urobiť jednu zmenu . Zistila som , že keď som minule len tak hľadala na nete nejaké  outfity , tak to bola celkom fuška nájsť dobrú plus size inšpiráciu . Teda to ma prinútilo sa nad tým zamyslieť. No buď je za tým to , že nepoznám ja osobne až na jednu výnimku žiadnu slovenskú plus size blogerku , alebo zase naša krajina zaspala dobu v tomto smere. Keď idem po ulici , tak sa častokrát v mysli pozastavím s myšlienkou , či tie ženy ktoré nemajú konfekčnú veľkosť si skutočne myslia , že urobia najlepšie ak sa zahalia . Veď v niečom veľkom a neforemnom , do čoho sa častokrát skrývajú, vyzerajú omnoho ohavnejšie, ako keby sa čo i len pokúsili vyzdvihnúť svoje prednosti. Nuž, ale tu asi platí to staré známe, že lepšie je splynúť s davom a hlavne nech si ma nik nevšimne.


 Samozrejme, že tu naďalej chcem pridávať aj svoje myšlienky či postrehy , no rozhodne viac svojich outfitov. Dúfam, že  sa u mňa na blogu bude páčiť každému , kto sem zablúdi chtiac či nechtiac .

 See  you later

hodinky: DKNY, sukňa: Atmosphere, kabelka: Atmosphere,
 cižmy: Tally Weijl, košeľa: KIK , bunda: Halens

11 komentárov:

  1. Super nápad! Len tak ďalej... i keď tú sukňu si si mohla dať aj trochu kratšiu... tá dlhšia ťa zbytočne skracuje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj kočka,
    našla osm ťa cez "Módu z ulíc..."fcb skupina.
    Vidím,že bývaš na štúraku v Ba :) môžeme si niekedy zbehnúť na kafčo alebo tak nejak. Máš u mňa veľkú podporu ;)

    Merry :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem , no počas semestra kedykoľvek :)

      Odstrániť
    2. No, ja som práve zistila, že budeme spolubývajúce :)

      Odstrániť
    3. What ? to ako ? :D nuž , tak tu kávu budeme mať každý deň :)

      Odstrániť
  3. konečne! konečne je tu niekto, kto svetu ukáže, že aj baba s kryvkami môže vyzerať neodolateľne a sexy! veľmi sa teším na tvoje príspevky!
    a nemáš sa za čo hanbiť, si krásna mladá baba, ktorá pôsobí veľmi sympaticky! na fotke ti to veľmi pristane! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť